Briose pufoase

de karla in Prajituri, 2 Apr 2013 | 5523 vizualizari

 

Trebuiau sa fie RED VELVET dar din pacate nu a fost bun colorantul ,dar au iesit super pufoase si gustoase sper sa va placa.
Aceasta reteta am luat-o de la http://magieinbucatarie.blogspot.ro/2012/06/briose-red-velvet.html ,dar am adaptat-o eu.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr de unt
  • 350 gr de zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie/rom
  • 1 lingurita otet
  • colorant
  • ciocolata
  • un plic de clazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat

Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .

In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu hartiute la 180 grade timp de 25 minute. 

Se decoreaza cu ciocolata si glazura.

 

TIPS-URI

1

folositi un colorant gel

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu capsuni (reteta video)